top of page

Eksperter på vakuum

Oppdatert: 18. jan. 2019

Er det konstatert at en vakuumpumpe er i dårlig forfatning, vil det være et lønnsomt alternativ å overhale den hos oss framfor å investere i en ny pumpe. En utslitt vakuumpumpe bruker både mer effekt og gir dårligere kapasitet. Folla Tech har holdt på med vakuumpumper og vakuumsystem i nesten 30 år og har renovert mer enn 2000 pumper. Vi bruker forskjellige materialer og metoder for å utbedre korrosjons- og slitasjeskader, og har spisskompetanse på renovering av vakuumpumper.

 

Visste du at...?

Vakuumsystemets energiforbruk er 25 - 40 % av en papirmaskins totale elektrisitetsforbruk.


Vi leverer også nye pumper, byttepumper og reservedeler av alle typer pumper og pumpetekniske utstyr.

Dokumenterte testresultat inngår i alle våre leveranser. Vi har avanserte testanlegg for vakuumpumper, som gjør det mulig å måle kapasitet og effektforbruk ved ulike vakuumnivå. Pumpene kan testes både før og etter renovering.


Vi kan også undersøke mekaniske og hydraulisk status med videoskop på plass.


Moderne overflatebelegg brukes for å øke komponentens levetid, redusere overflatefriksjoner som minsker energiforbruk og for å forbedre pumpens effektivitet.


Vi oppfrisker pumper som brukes i alle prosessindustrier, fra kjemiske verk til næringsfabrikker, kullgruver til papirfabrikker, kraftverk til stålverk, samt vannforsyning og kloakkbehandling.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page