top of page

Folla Drive

Oppdatert: 7. apr. 2022Folla Drive er en driftsløsning som er utviklet av Folla Tech, og som kan installeres på vakuumpumper av typen CL-6000 og CL-9000.


Folla Drive kan ha ulike utvekslingsforhold i størrelsesorden 1:4 - 1:5. Dette kan tilpasses kunde i hvert tilfelle for å nå optimal drift.


Vanligvis vil Folla Drive være en løsning for pumpene som har integrert gir, men Folla Drive kan også være en plassbesparende løsning for pumper som har separate frittstående veksler.

Folla Drive er konstruert slik at skifte av drivreim gjøres ved å dele koblingen mellom motor og pumpe. Installasjonen bør justeres slik at avstanden mellom akseltappene er størst mulig, ellers må motoren flyttes når beltet skiftes.


Lagerovervåkning kan installeres i henhold til kundens ønsker.


Eksempel:

En pumpe med Folla Drive er levert til SCA Ortviken med utvekslingsforhold 1:3,09. Denne har maksimal effekt på 177 kw. Folla Drive er også konstruert med noe større pinion og det gir en utveksling på 1:4,54 og maksimal effekt på 220 kw.


Om kunden ønsker andre utvekslinger for sine pumper (andre turtall) enn det som er standard for Folla Drive, kan det vurderes på forespørsel.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page