top of page

Renovering

VI SIKRER DIN FRAMTIDIGE DRIFT

Vi tilbyr full renovering i våre verksted eller ute hos kunde. Når vi renoverer en maskin, en komponent eller et anlegg benytter vi de beste metodene, og bedrer levetid og effektivitet.

Vi strekker oss langt og er fleksible, slik at vi kan gi våre kunder den rette løsningen som passer deres behov. Dette inkluderer alt fra overhaling, modifikasjoner og gjenoppbygging til enkel gjenkjenning av komponenter eller leveransetider. Vi tilbyr også undersøkelser av utstyr på stedet før renovering, og ser etter den beste løsning for kunden.

 

Vårt mål er at våre kunder skal motta maksimal verdi fra prosessen, slik at de merker forbedringer på utstyrets ytelse og effektivitet. 

Hver kundes behov er variert, men varierer vanligvis fra reparasjon eller reproduksjon av en slitt eller skadet komponent, til overhaling og gjenoppbygging av en komplett maskin. Vi kan, om nødvendig, også produsere helt nye komponenter der reparasjon ikke er mulig. 

Eksempler på caser og komponenter

Belagte komponenter i maskiner, kjøretøy og apparater oppfyller sine funksjoner mer pålitelig, mer lønnsomt og varer lengre. Friksjon og slitasje er viktige faktorer som begrenser ytelse og levetid for komponenter.
 
Folla Tech har effektive metoder for å renovere og maskinerer din komponent tilbake til opprinnelig stand. ​Vi tar komponenter som både er landbasert og off-shore. Noen eksempler kan du se nedenfor. 
20180518_120701.jpg

Vakuumpumper

Renovering av vakuumpumper er ofte et langt bedre alternativ enn å investere i nye. Vi bruker forskjellige materialer og metoder for å utbedre korrosjons- og slitasjeskader. Korrosjonsskader utbedres med polymerkompositter eller med termisk sprøyting. Tetnings- og lagerflater som er slitasjeskadet påføres nytt materiale av høy kvalitet med bruk av termisk sprøyting og senere bearbeiding. Det samme gjelder koner, rotor og gavler. Før sammenstilling balanseres rotor, og bytte av lager og pakninger. 

Vakuumpumpen blir så god som ny eller bedre. 

DSC_0513a.jpg

Skruepresser


Med vår sveise og slipemaskin reparerer vi sliteskader på

skruvepresser. Vi utfører dette både på plass hos kunde og i eget verksted. Reperasjonstiden og stopptiden reduseres betraktelig ved utført arbeid på plass hos kunden.

Vi sveiser opp nedslitte skruevinger, både på kompressjonsdelen som er hardmetallbelagt og på resterende del av skruen, som kan være belagt med rustfritt materiale. Vi sliper vingene til riktig diameter og vi har avsug som tar seg av slipestøv/partikkler. 

Vi tilbyr også:

bytte av silplater      

bytte av lager og tetninger

reparasjon av akseltapper

oppgraderer

Wearless-segment i kompressjonsdelen

bærevals.jpg

Valser og sylindre

Vi utfører sliping, reparasjon og belegging av bærevalser og sylindre. Vi kan utføre jobben både på plass, for å minimere stopptid, og i vårt verksted. 

original-rullmaskiner.jpg

Rullmaskiner

Overflaten på bærevalser i rullmaskiner er avgjørende for å oppnå god rulloppbygging.

 

Et riktig friksjonssjikt på bærevalsene er en forutsetning for å oppnå dette. Vi sprøyter opp friksjonssjikt på bærevalser på en skånsom og støvfri måte.

centrifugalpumpar.jpg

Sentrifugalpumper

Komplette overhalinger inklusivt tetningsbytte er en standard jobb for Folla Tech. Folla Tech overhaler og oppgraderer alle typer sentrifugalpumper på markedet. Vi utfører komposittbelegging av alle interne pumpedeler slik at pumper laget i standard utførelse kan tåle krevende miljøer, noe som sparer store kostnader ved ny innkjøp av pumper.

DP-18-4629 SN 100650-5356-1-1 005-Edit.J

Alt innen olje&gass

Eksempler:

Running Tool Piston

Pumpe-deler

Turbiner

Inner Body THRT

Rod for tool

Wash pipes

Valve gates

Ramshaft

Union Nut Risers

Special joints

Telescopic Joint

Riser lock

Alignment Stab

Gates & seats

Diverter Inserts

Choke Body

Pin ends

Pipe flenges

Motor shafts

Pole for deployment machine

Hydraulic Piston

Sporveksler

DSC_0163A.jpg

Cellematere

Folla Tech overhaler og oppgraderer alle typer cellematere i markedet. Vår overhalingsmetode forlenger cellematerens livstid, og vårt omfattende renoveringsprogram bringer cellemateren tilbake til sitt opprinnelige sjikt og kapasitet. I dette inngår maskinering av hus og oppsveising av rotor med etterfølgende maskinering til opprinnelige mål. I tillegg til utbedring av slitasjeskader på lager og tetningsleier. 

Overhalte cellematere leveres med originale toleranser. 

skrue.jpg

Pluggskrue

Folla Tech har lang erfaring med overhaling av pluggskruer og hus. Huset sveises opp med 316 ss tråd og kritiske flater sveises med stellitt. Skrue og hus bearbeides til orginale toleranser (mellom skrue og hus).

DSC_0542.JPG

og mye mer

I tillegg renoverer vi øvrige komponenter og anleggsmaskiner. 

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du ikke finner.

bottom of page