OM 
FOLLA TECH

VÅR

TEKNOLOGI

Folla Tech er ikke bare en leverandør. Vi fungerer også som rådgivere.
Vi kan, forstår og har lang erfaring innenfor faget og de fleste bransjer. ​
Vårt mål er å være en komplett partner for våre kunder.
 

HVOF. Plasma. Flamme. Lysbue. Tråd. Sintring. Plastikk. Teflon. Selektiv plettering.

 

Brukes i første rekke for å beskytte mot: slitasje, korrosjon, varmepåvirkning, erosjon, elektrisk overslag og kavitasjon. 

Termisk sprøyting

Balansering reduserer belastning, støy og øker levetiden, kvaliteten og effektiviteten til roterende maskiner. Folla Tech utfører dynamisk balansering, i våre verksteder eller ute hos kunde, av ulike maskinkomponenter, pumperotorer, viftehjul, valser med mer. 

Balansering og vibrasjonsmålinger

Vi utfører sandblåsing av alle typer. 

Sandblåsing

Vi har avanserte testanlegg for vakuumpumper. Dette sikrer optimal drift og lønnsomhet på pumpen. En renovert pumpe skal oppnå opprinnelige verdier for å godkjennes. Dokumenterte testresultater inngår i alle våre leveranser. 

Testkjøring, analyser og videoinspeksjoner

MIG-basert hardmetallsveising, sveising av legeringer og materialser som kobber, bronse, støpejern. MAG. TIG. Plasma. PTA belegging. 

Sveising og platearbeid

Tørrisblåsing er en tørr, mild og miljøvennlig rengjøringsmetode. Overflaten som skal rengjøres blåses med små pellets av tørris, som er kabondioksid i fast form. Pelletsen penetrerer smuss og skitt, og fordamper slik at den går over til gassform. Gassen er mye større enn pelletsen i volum, slik at smuss og skitt faller av etter gassekspansjonen. Typiske bruksområder ved: oljer, fett, oksidlag, lim, lakk, sot, sukkeravsetninger og plast-/gummirester, med mer.  

Isblåsing 

Tørrisrengjøring

Kundetilpassede avtaler. Enkeltoppdrag. Serviceavtaler. Prosjekter. Rammeavtaler. 

Service, reparasjon og vedlikehold

Vi gjør analyser og optimaliseringsforslag for vakuumsystemer og tørkemaskiner. Sammen med Front Way, analyserer og utfører vi optimaliseringsforslag for vakuumsystem og tørkemaskiner.

Prosess-optimalisering

Dreiing. Boring. Sliping. Fresing. Planering. CNC. Inspeksjon. med mer.  

Maskinering

Ved renovering av prosessustyr er ofte påføring av ulike kompositter formålstjenelig. Kompositt er lav på vekt, har høy styrke og stivhet, meget god korrosjonsbestandighet og utmattingsegenskaper. Epoxybasert kompositt. Vinylester. Teflon. Halar. Bitumen og malingsystemer. Elektrolytisk belegging.

og mye mer.

Slitasjebelegg

Materialteknikk

Folla Tech påtar seg prosjektering og konstruksjonsoppgaver for industrien. Det være seg optimalisering av industriprosesser eller prosjektering av helt nye prosessavsnitt, hvor pumper, tanker og rørsystem inngår. 

Prosjektering og konstruksjon

Vi er leverandør av kjente varemerker og har produkter fra Henkel Loctite, Durum og SKF. 

Du kan bestille produktene alene eller vi kan utføre arbeidet med produktene for deg etter behov. 

Egne produkter og kjente varemerker