VÅR

TEKNOLOGI

Folla Tech er ikke bare en leverandør. Vi fungerer også som rådgivere.
Vi kan, forstår og har lang erfaring innenfor faget og de fleste bransjer. ​
Vårt mål er å være en komplett partner for våre kunder.
 

Termisk sprøyting

HVOF. Plasma. Flamme. Lysbue. Tråd. Sintring. Plastikk. Teflon. Selektiv plettering.

 

Brukes i første rekke for å beskytte mot: slitasje, korrosjon, varmepåvirkning, erosjon, elektrisk overslag og kavitasjon. 

Balansering og vibrasjonsmålinger

Balansering reduserer belastning, støy og øker levetiden, kvaliteten og effektiviteten til roterende maskiner. Folla Tech utfører dynamisk balansering, i våre verksteder eller ute hos kunde, av ulike maskinkomponenter, pumperotorer, viftehjul, valser med mer. 

Sandblåsing

Vi utfører sandblåsing av alle typer. 

Testkjøring, analyser og videoinspeksjoner

Vi har avanserte testanlegg for vakuumpumper. Dette sikrer optimal drift og lønnsomhet på pumpen. En renovert pumpe skal oppnå opprinnelige verdier for å godkjennes. Dokumenterte testresultater inngår i alle våre leveranser. 

Sveising og platearbeid

MIG-basert hardmetallsveising, sveising av legeringer og materialser som kobber, bronse, støpejern. MAG. TIG. Plasma. PTA belegging. 

Isblåsing 

Tørrisrengjøring

Tørrisblåsing er en tørr, mild og miljøvennlig rengjøringsmetode. Overflaten som skal rengjøres blåses med små pellets av tørris, som er kabondioksid i fast form. Pelletsen penetrerer smuss og skitt, og fordamper slik at den går over til gassform. Gassen er mye større enn pelletsen i volum, slik at smuss og skitt faller av etter gassekspansjonen. Typiske bruksområder ved: oljer, fett, oksidlag, lim, lakk, sot, sukkeravsetninger og plast-/gummirester, med mer.  

Service, reparasjon og vedlikehold

Kundetilpassede avtaler. Enkeltoppdrag. Serviceavtaler. Prosjekter. Rammeavtaler. 

Prosess-optimalisering

Vi gjør analyser og optimaliseringsforslag for vakuumsystemer og tørkemaskiner. Sammen med Front Way, analyserer og utfører vi optimaliseringsforslag for vakuumsystem og tørkemaskiner.

Maskinering

Dreiing. Boring. Sliping. Fresing. Planering. CNC. Inspeksjon. med mer.  

Slitasjebelegg

Materialteknikk

Ved renovering av prosessustyr er ofte påføring av ulike kompositter formålstjenelig. Kompositt er lav på vekt, har høy styrke og stivhet, meget god korrosjonsbestandighet og utmattingsegenskaper. Epoxybasert kompositt. Vinylester. Teflon. Halar. Bitumen og malingsystemer. Elektrolytisk belegging.

og mye mer.

Prosjektering og konstruksjon

Folla Tech påtar seg prosjektering og konstruksjonsoppgaver for industrien. Det være seg optimalisering av industriprosesser eller prosjektering av helt nye prosessavsnitt, hvor pumper, tanker og rørsystem inngår. 

Egne produkter og kjente varemerker

Vi er leverandør av kjente varemerker og har produkter fra Henkel Loctite, Durum og SKF. 

Du kan bestille produktene alene eller vi kan utføre arbeidet med produktene for deg etter behov.