top of page
20230510_122240.jpg

Prosessanlegg
og nye maskiner

SERVICE- OG VEDLIKEHOLDSAVTALER

Folla Tech har signert flere service- og vedlikeholdsavtaler mot sine kunder, både mot konsern og  enkeltfabrikker.

Avtalene utarbeides i samarbeid med kunden for å tilgodese deres spesifikke ønsker og driftsplan. Innenfor for eksempel vakuumteknologi kan inngåelse av avtale omfatte alt fra enkeltpumper til komplette anlegg. 

Vi kan tilby vedlikeholds rammeavtaler som innebærer mobilisering av stor kapasitet og høy kompetanse til planlagte driftsstopper.  

 

 

20230510_122536.jpg

Byttepumper

Folla Tech har et stort antall ferdig overhalte vakuumpumper på lager i vårt byttesystem. Disse er i de fleste tilfeller klare til levering, og kan være på plass hos kunde innen kort tid. Ved behov kan vi kjøre de største pumpene på egen bil.

 

Byttepumper er først og fremst myntet på papir- og masseindustrien, pumpetyper og størrelser som vi har valgt ut fra dette. Å utnytte vårt byttepumpesystem er kostnadsnøytralt i forhold til å sende egen pumpe for overhaling, forskjellen er at leveransen kan skje umiddelbart.  

NYE PUMPER OG RESERVEDELER

Folla Tech leverer nye væskerings-vakuumpumper og kompressorer. Vi kan levere til alle slags applikasjoner og til alle bransjer. Vi samarbeider med mange anerkjente leverandører, som Atlas Copco, PPI og Zibo. 

Vi leverer og lagerfører reservedeler til de fleste typer vakuumpumper.

 

Spør oss gjerne om reservedeler eller komponenter til andre typer maskiner også. 

Vi har et betydelig arkiv med tegninger og har en variert og fleksibel maskinpark i våre verksteder. 

 

FOLLADRIVE

Folla Drive er en driftsløsning som er utviklet av Folla Tech, og som kan installeres på vakuumpumper av typen CL-6000 og CL-9000. 

Folla Drive kan ha ulike utvekslingsforhold i størrelsesorden 1:4-1:5. Dette kan tilpasses kunde i hvert tilfelle for å nå optimal drift. 

Vanligvis vil Folla Drive være en løsning for pumpene som har integrert gir, men Folla Drive kan også være en plassbesparende løsning for pumper som har separate frittstående veksler. 

Les mer om Folla Drive 

 

20220407_084449-001.jpg

PUMPEAGGREGAT

ANNET PROSESSUTSTYR

Ved installasjon av en ny vakuumpumpe eller bytte til en annen størrelse eller pumpetype, kan vi dimensjonere, levere og eventuelt installere en komplett enhet. Enheten skreddersys for applikasjonene. Enheten består av et komplett stålfundament for innstøping, vakuumpumpe, motor (evt. Gemex motor fundament), komplett remdrift inklusivt deksler og rørtilkoblinger. 

 

 

 

  • Foravskillere

  • Ekstrasjonspumpe

  • Etter-avskillere

  • Falsk luftventil

  • Styrebrikker

  • Innløpssiler

  • Komplette spraydyser

 

 

 

bottom of page